Obsah Nápověda Hlavní
OK

Linky od strýčka Linka a jeho klanu  Linky od strýčka Linka a jeho klanu  Nové +246896  Nejlepší 

GDPR ochrana osobních údajů Obrázek

GDPR ochrana osobních údajů Otevře se v novém okně

GDPR ochrana osobních údajů - nové nařízení EU od května 2018. Konference Hospodářské komory na téma ochrany osobních údajů GDPR. Semináře o GDPR, přednášky o GDPR. Pro malé firmy, obce, střední firmy. Přednášející GDPR: Langer, Marvanová...

Komentuj! Linkovali: Přidat FranzJosef1
Podobné:

Česká pojišťovna a trýstní ochrana osobních údajů Česká pojišťovna a trýstní ochrana osobních údajů
... Této chyby, ze strany České pojišťovny, mohl samozřejmě využít zloděj identit. Ale pozor ukrást identitu jde i jednodušeji! Stačí si pouze stáhnout .....

Kalkulačka plynu bez osobních údajů
Recenze nástroje na výpočet nejvýhodnější ceny plynu bez nutnosti zadat osobní údaje...

SOUTĚŽ O NOTEBOOK nebo o získání osobních údajů? SOUTĚŽ O NOTEBOOK nebo o získání osobních údajů?
Vyhrajte špičkový multimediální notebook se skvělou výbavou a vysokým výkonem ... Lákavé, viďte?..

Ukázky Cookies hlášek o ochraně osobních údajů
Příklady vět, hlášek a oznámení o používání Cookes pro získávání osobních údajů na webových stránkách..

Bezpečnost osobních údajů na Facebooku je velmi diskutované téma Bezpečnost osobních údajů na Facebooku je velmi diskutované téma
Zkusili jste si Facebook. Založili jste si účet a potom je smazali? A myslíte si, že tím to pro vás skončilo? Omyl...

Tip-Práce.cz: Spamy hodné Úřadu pro ochranu osobních údajů Tip-Práce.cz: Spamy hodné Úřadu pro ochranu osobních údajů
Chodí vám taky maily od firem, které si marketingovou komunikaci pletou s (eufemicky řečeno) tapetováním nevyžádanými maily? Podali jste už někdy stížnost na ÚOOÚ kvůli nevyžádanému mailu? Koupili jste si někdy zboží na základě obdrženého spamu?..

OTEVRETE.CZ - Úřad pro ochranu osobních údajů by měl přestat bránit zveřejň OTEVRETE.CZ - Úřad pro ochranu osobních údajů by měl přestat bránit zveřejň
Postoj Úřadu pro ochranu osobních údajů působí obcím již více než rok vážné problémy v otázce zveřejňování audiovizuálních záznamů ze zasedání zastupitelstev. Čerstvý detailní rozbor dotčených zákonů a aktivit Úřadu ukazuje, že tak činí neoprávněně...

Velká Británie nebude budovat obří databází osobních údajů
Projekt centrální megadatabáse osobních údajů omezen, biometrické snímání očí se vypouští..

Jak na registraci na Úřadě pro ochranu osobních údajů (beneta.blog.lupa.cz)
Registrace na ÚOOU je potřeba například pokud:provozujete internetový obchod (a uchováváte jména a adresy zákazníků)rozesíláte obchodní sdělení (často lze totiž z e-mailové adresy zjistit konkrétní osobu a často máte o příjemci kromě jména a příjmení.....

Hnutí na obranu majitelů opět hrozí sankce za zveřejňování osobních údajů
Podle Němce ale soud případ vrátil jen kvůli odstranění formálních nedostatků, což se prý již stalo. Podle zástupců úřadu rozhodnutí o pokutě stále platí. Při opakovaném porušování zákona na ochranu osobních údajů sankce mohou být ještě mnohem vyšší...

Google  - Ochrana osobních dat Google - Ochrana osobních dat
S každou nově spouštěnou službou (SpreadSheets, Google Desktop, ...) vyvolává Google větší otázky týkající se bezpečnosti. Zajímavé funkce vyvažuje riziko, kdy uživatel prozrazuje více osobních informací třetí straně (Googlu) .....

Dezinfekce, dezinsekce, deratizace, ochrana dřeva i ochrana proti ptactvu Dezinfekce, dezinsekce, deratizace, ochrana dřeva i ochrana proti ptactvu
Pro ty, kteří si nemohou poradit s nežádoucím havětí doma, ve firmě, halách ale ji v jiných prostorách, je tu ASAPO | Asanace Vašich prostor..

Jak ovlivní nařízení GDPR obchodníky a majitele firem? | #janicnechci 63
Asi jste už také slyšeli o novém nařízení Evropské unie o bezpečnosti osobních údajů GDPR a pokud se věnujete obchodu nebo řídíte firmu, zřejmě ho už také řešíte podobně jako já...

Poskytování údájů na internetu
Poskytování údájů na internetu..

FBI buduje největší databázi biometrických údajů
Asi přestanu číst noviny, poslední dobou je to jedna strašidelná zpráva denně...

Změna přihlašovacích údajů k účtu Wedos Změna přihlašovacích údajů k účtu Wedos
Návod jak změnit přihlašovací jméno a heslo k zákaznickému účtu u Wedos. Pro snadnější změnu jsou nápomocné screeny. ..

Jak postupovat při ztrátě přístupových údajů do datové schránky Jak postupovat při ztrátě přístupových údajů do datové schránky
Praktický návod, jak na přístupové údaje do vaší datové schránky. ..

Bezpečnost osobních dokladů Bezpečnost osobních dokladů
Příspěvek jednak obsahuje link na zajímavý rozhovor rozebírající význam osobních dokladů a jak bezpečné jsou systémy, které jsou kolem nich postaveny, ale taky nabízí pár bodů k zamyšlení a komentářům...

Czech Point, aneb jak zjednodušit přístup k osobním údajů Czech Point, aneb jak zjednodušit přístup k osobním údajů
Vláda navrhuje vytvoření systému, kdy se na každé poště budete moci dozvědět "vše", co o vás stát ví. Jenže to zatím vypadá, že vy nebudete jediní, kdo se k vašim údajům dostane. Takže rychlá "půlnoční" analýza kvality projektu...

Výměna údajů z rejstříku trestů zemí EU by se měla zjednodušit
V roce 2007 by se totiž měly rejstříky trestů České republiky, Francie, Německa, Španělska a Belgie elektronicky propojit...

Nastává konec éry osobních počítačů?
Letos je tomu přesně 25 let, kdy vstoupil na trh doposud nejúspěšnější fenomén práce s informacemi - osobní počítač...

Nastává konec éry osobních počítačů? Nastává konec éry osobních počítačů?
Letos je tomu přesně 25 let, kdy vstoupil na trh doposud nejúspěšnější fenomén práce s informacemi - osobní počítač. ..

Systém pro správu osobních a rodinných financí Systém pro správu osobních a rodinných financí
Služba eÚčty.cz umožňuje evidovat Vaše příjmy a výdaje a udržovat si tak přehled o stavu Vašich financí. Další funkce např. :podrobné statistiky, třídění do kategorií, vedení více účtů v různých měnách.....

BlogNoviny: zpravodajský server vyrůstající z osobních blogů.
každý píše blog.....

Skloňování osobních zájmen - test z němčiny #Věda Skloňování osobních zájmen - test z němčiny #Věda
Němčina online skloňování osobních zájmen ich, du, er, sie, es, wir, ihr, sie, Sie - test - gramatika...

Unikátní sbírka osobních věcí Johna Lennona #Hudba Unikátní sbírka osobních věcí Johna Lennona #Hudba
Národní muzeum a jeho České muzeum hudby ve spolupráci s Hard Rock International umožní českým fanouškům prohlédnout si jedinečnou kolekci, která jen výjimečně opouští depozitáře na Floridě...

10 osobních nastavení, které by každý uživatel Facebooku měl znát 10 osobních nastavení, které by každý uživatel Facebooku měl znát
Víte, co o Vás ví Facecbook? 10 osobních nastavení, které by každý uživatel Facebooku měl znát...

Fiat Panda opět nejlevnějším osobních automobilem v Česku Fiat Panda opět nejlevnějším osobních automobilem v Česku
Přetahová o post nejlevnějšího nového osobních automobilu pokračuje. Král nejlevnějších aut posledních měsíců v podobě Renaultu Twingo se musí opět sklonit před Fiatem Pandou, která dostala historicky nejnižší cenovku základní verze. Za 154.900 Kč získáte..

Policisté.com  Češi se stále více propadají do osobních bankrotů Policisté.com Češi se stále více propadají do osobních bankrotů
Za první čtvrtletí vzrostly insolvenční návrhy fyzických osob, žádajících o tzv. osobní bankrot proti stejnému období roku 2010 o 88 procent. Nárůst u firem je výrazně mírnější, přesto v prvních třech měsících letošního roku činil 22 procent. Oznámila to ..

TL