Obsah Nápověda Hlavní
OK

Linky od strýčka Linka a jeho klanu  Linky od strýčka Linka a jeho klanu  Nové +236555  Nejlepší 

Ukázky Cookies hlášek o ochraně osobních údajů Otevře se v novém okně

Příklady vět, hlášek a oznámení o používání Cookes pro získávání osobních údajů na webových stránkách

Komentuj! Linkovali: Přidat Michal N.
Podobné:

Kalkulačka plynu bez osobních údajů
Recenze nástroje na výpočet nejvýhodnější ceny plynu bez nutnosti zadat osobní údaje...

GDPR ochrana osobních údajů GDPR ochrana osobních údajů
GDPR ochrana osobních údajů - nové nařízení EU od května 2018. Konference Hospodářské komory na téma ochrany osobních údajů GDPR. Semináře o GDPR, přednášky o GDPR. Pro malé firmy, obce, střední firmy. Přednášející GDPR: Langer, Marvanová.....

Česká pojišťovna a trýstní ochrana osobních údajů Česká pojišťovna a trýstní ochrana osobních údajů
... Této chyby, ze strany České pojišťovny, mohl samozřejmě využít zloděj identit. Ale pozor ukrást identitu jde i jednodušeji! Stačí si pouze stáhnout .....

SOUTĚŽ O NOTEBOOK nebo o získání osobních údajů? SOUTĚŽ O NOTEBOOK nebo o získání osobních údajů?
Vyhrajte špičkový multimediální notebook se skvělou výbavou a vysokým výkonem ... Lákavé, viďte?..

Bezpečnost osobních údajů na Facebooku je velmi diskutované téma Bezpečnost osobních údajů na Facebooku je velmi diskutované téma
Zkusili jste si Facebook. Založili jste si účet a potom je smazali? A myslíte si, že tím to pro vás skončilo? Omyl...

Tip-Práce.cz: Spamy hodné Úřadu pro ochranu osobních údajů Tip-Práce.cz: Spamy hodné Úřadu pro ochranu osobních údajů
Chodí vám taky maily od firem, které si marketingovou komunikaci pletou s (eufemicky řečeno) tapetováním nevyžádanými maily? Podali jste už někdy stížnost na ÚOOÚ kvůli nevyžádanému mailu? Koupili jste si někdy zboží na základě obdrženého spamu?..

Jak na registraci na Úřadě pro ochranu osobních údajů (beneta.blog.lupa.cz)
Registrace na ÚOOU je potřeba například pokud:provozujete internetový obchod (a uchováváte jména a adresy zákazníků)rozesíláte obchodní sdělení (často lze totiž z e-mailové adresy zjistit konkrétní osobu a často máte o příjemci kromě jména a příjmení.....

OTEVRETE.CZ - Úřad pro ochranu osobních údajů by měl přestat bránit zveřejň OTEVRETE.CZ - Úřad pro ochranu osobních údajů by měl přestat bránit zveřejň
Postoj Úřadu pro ochranu osobních údajů působí obcím již více než rok vážné problémy v otázce zveřejňování audiovizuálních záznamů ze zasedání zastupitelstev. Čerstvý detailní rozbor dotčených zákonů a aktivit Úřadu ukazuje, že tak činí neoprávněně...

Velká Británie nebude budovat obří databází osobních údajů
Projekt centrální megadatabáse osobních údajů omezen, biometrické snímání očí se vypouští..

Hnutí na obranu majitelů opět hrozí sankce za zveřejňování osobních údajů
Podle Němce ale soud případ vrátil jen kvůli odstranění formálních nedostatků, což se prý již stalo. Podle zástupců úřadu rozhodnutí o pokutě stále platí. Při opakovaném porušování zákona na ochranu osobních údajů sankce mohou být ještě mnohem vyšší...

Proísm o hlásek Proísm o hlásek
Hlasovaní je bez velke registrace,moc pomuzete.Dekuji..

Pár hlášek dr. Zoidberga Pár hlášek dr. Zoidberga
"To jim patří - teď bude doktor Zoidberg ten oblíbený!"..

Prosíííííím,prosím o hlásek :) Prosíííííím,prosím o hlásek :)
Ahojky všem... Můžu Vás moc poprosit o hlásek ,stačí kliknout na odkaz a dát hlas, děkují mocinky,moc všem za podporu a ochotu ..

Prosíííííííííím,prosííím o hlásek :)
Prosííííííííííím o hlásek ♥ děkujíííííííí moc ♥ https://anapp.me/f/C8u/55/+373/ stačí kliknout na fotografií a dát hlas ♥ A potvrdit v e-mailu Děkujíííííí ♥..

Simpsonovi, pár skvělých hlášek
Několik skvělých hlášek z nejlepšího seriálu. Jestli znáš nějakou další pecku, poděl se...

Osmnáct nejlepších hlášek Davida Ratha
Vy jste absolutně králem všech hulvátů * Vy byste musel vzít vidle, zapíchnout si je do vlastních zad * Už jsem jednou říkal, pane premiére, že snad nejste oslík, abyste za mými zády hýkal...

Recept na cookies Recept na cookies
Americké sušenky cookies jsou stále oblíbenějším doplňkem oslav a večírků a postupně pronikají i do našich tradičních svátků. Máme pro vás recept na cookies (Americké sušenky)...

Domácí cookies Domácí cookies
Sušenky, které si 100% oblíbíte stejně jako naše rodina...

IE standalone, s cookies a sessions !
Problém s cookies vyřešen. Asi nebudu první :)..

Ježibabine prsty - Halloweenske cookies Ježibabine prsty - Halloweenske cookies
Strašidelný a jednoduchý recept na Halloweenske sušienky s mandlami a malinovým lekvárom...

Co jsou cookies a proč nás na webu otravují Co jsou cookies a proč nás na webu otravují
Také vás nebaví neustále odkliávat souhlas s použitím cookies, aniž byste věděli, co to vlastně je? Podívejte se na článek, který vám problematiku cookies lépe představí. A o sušenky opravdu nejde :-)..

Lahodné placičky Cookies v cuku letu Lahodné placičky Cookies v cuku letu
Nestíháte péct cukroví, a přesto toužíte po upečení alespoň jednoho druhu? Pak máme pro vás bleskurychlý recept na vynikající americké cookies plné čokolády a ořechů. Těsto máte zamícháno za deset minut a za hodinu je na světě plná krabice lahodných placi..

Vědci pochybují o ochraně Jupitera Vědci pochybují o ochraně Jupitera
Před asi patnácti lety se v astrofyzice pevně zakořenila představa o tom, že Jupiter je největší planeta Sluneční soustavy a že..

Novela vyhlášky o ochraně dřevin Novela vyhlášky o ochraně dřevin
Novela vyhlášky o ochraně dřevin a povolování jejich kácení přináší zásadní změnu v přístupu ke kácení dřevin v soukromých zahradách. ..

Návod jak sundat boční ochrané lišty Návod jak sundat boční ochrané lišty
Návod jak sundat boční ochrané lišty..

Jak jsem dostal pres drzku pri ochrane zeny
Šiel som z mesta večer po tmavých petržálskych uličkách. Niesom žiadny hrdina no s fyzickou silou problém nemám. Kráčajúc k mojmu domu som už z diaľky počul kričiacu ženu. Pokúsil som sa najprv zanalyzovať situáciu. Krádež? Pokus o znásilnenie?..

O Vaší ochraně před vysokými nedoplatky za energie O Vaší ochraně před vysokými nedoplatky za energie
Co Vám hrozí? Rozhodně se nejedná o něco ojedinělého, byť si dotyčný v danou chvíli říká, „To se může stát jenom mě“. Přitom se často jedná o desetitisícové částky, které provětrají leckterý rozpočet...

Poskytování údájů na internetu
Poskytování údájů na internetu..

5 způsobů, jak může každý přispět k ochraně životního prostředí 5 způsobů, jak může každý přispět k ochraně životního prostředí
Ochrana životního prostředí není záležitostí legislativy a nařízení, ale především zvyků a chování lidí. Podívejte se na 5 způsobů, kterými každý z nás může významně přispět k ochraně životního prostředí...

TL