Obsah Nápověda Hlavní
OK

Linky od strýčka Linka a jeho klanu  Linky od strýčka Linka a jeho klanu  Nové +247647  Nejlepší 

Nová kuchyně - radost vařit ... Otevře se v novém okně

Tip na spolehlivého řemeslníka, který vám splní váš sen - funkční a útulnou kuchyni.

Komentuj! Linkovali: Přidat hankakljo
Podobné:

Nová kniha Výživou proti rakovině | Nová kuchyně
Více než 100 receptů na zdravé snídaně, obědy a večeře, sladké i pikantní pochoutky a dezerty, výživový plán na 4 týdny, něco o důležitosti pravidelného pohybu a jaké druhy sportu nejúčinněji pomáhají proti rakovině. ..

Česnečka | Nová kuchyně Česnečka | Nová kuchyně
Česnečka. Kolik z nás ji vychvalovalo do nebes v okamžicích, kdy jsme potřebovali z nejrůznějších důvodů postavit na nohy! Nebo zahřát v chladnějších dnech. ..

Hovězí chilli | Nová kuchyně Hovězí chilli | Nová kuchyně
Měli byste chuť na pálivější hovězí maso, ale nechce se vám dělat veleznámou klasiku chilli con carne? Pak zkuste tento recept, který vyniká snadnou přípravou a lehce dostupnými ingrediencemi. A samozřejmě bezva chutí, po které se utlučete!..

Bruschetta | Recept | Nová kuchyně
Bruschetta je italský předkrm známý již z 15. století. Základní verzí je opečený chléb, pokapaný olivovým olejem, potřený česnekem, osolený a opepřený. Ale existují desítky variací. Jednu z nich si teď představíme...

Paulus vs. Ihnačák | Nová kuchyně Paulus vs. Ihnačák | Nová kuchyně
O copak jde v kampani Paulus vs. Ihnačák? Bratrovražedný kuchařský souboj? Televizní show? Kuchařská osvěta? Něco úplně jiného? Přečtěte si a dozvíte se! ..

Perníková buchta | Nová kuchyně Perníková buchta | Nová kuchyně
Podzim je pro perníkovou buchtu ideálním ročním obdobím. Je hutná, vláčná, dobře zasytí a koření krásně provoní kuchyň a přilehlé místnosti. Její drobnou nevýhodou je to, že jí vždy bude málo, ale s tím už si nějak poradíme, ne? :)..

Ovesná kaše | Nová kuchyně Ovesná kaše | Nová kuchyně
Ovesná kaše by neměla patřit jen do jídelníčku sportovců. Jako zdravou a energeticky výživnou snídani si ji může dopřát každý. Chvíli mi ale trvalo, než jsem přišel na ten správný postup a poměr přísad. A tady máte výsledek...

Kukuřičné placičky | Nová kuchyně Kukuřičné placičky | Nová kuchyně
Kukuřičné placičky se báječně hodí jako taková rychlá večeře, když se vám nechce po celém dni bujarého dovádění v práci něco složitého vařit. Dají se využít jako příloha k masům, ale skvěle chutnají i samotné...

Dýňová polévka | Nová kuchyně Dýňová polévka | Nová kuchyně
Přišel podzim a to znamená, že je tu čas dýní… Všude se objevují ty oranžové, žluté a nebo pruhované kousky, které lákají k vyřezávání strašidelných obličejů. A taky k ochutnávání jejich výtečného obsahu...

Omáčka Béarnaise | Nová kuchyně
Omáčka Béarnaise se skvěle hodí ke steakům a není tak “provařená” jako omáčka z pepře. Je to jedna z tradiční francouzských omáček a kromě hovězího masa se také hodí k podávání s lososem a nebo jen se zeleninou...

Studená okurková polévka | Nová kuchyně Studená okurková polévka | Nová kuchyně
Studená okurková polévka patří mezi polévky, co mají za úkol osvěžit v horkých dnech. A svůj účel splnila na jedničku s hvězdičkou!..

Růžičková kapusta se slaninou | Nová kuchyně
Růžičková kapusta je typicky podzimní zeleninou. Ještě před pár lety jsem ji znal jen z regálů obchodů, kde se touto dobou vyskytuje, ale pak jsem ji párkrát ochutnal a její oříškové chuti přišel na… chuť. ..

Na nože – alba receptů | Nová kuchyně Na nože – alba receptů | Nová kuchyně
Jednou z kuchařských televizních show, která se vysílá v posledních týdnech je Na nože! se Zdeňkem Pohlreichem. Název tohoto pořadu, spolu se známou tváří šéfa poroty pak dal vzniknout sérii alb pro vášnivé kuchaře...

Pivem opilé tousty | Nová kuchyně
S pivem lze připravit spoustu dobrůtek. Ale slyšel už někdo o opilých toustech? Vyzkoušejte to, není to složité...

Domácí čokoládová zmrzlina | Nová kuchyně Domácí čokoládová zmrzlina | Nová kuchyně
Nejlepší zmrzlina je taková, do které si dáte přesně to, co chcete. Takže domácí! A jak si doma udělat třeba čokoládovou zmrzku?..

VI. Úvalské jabkobraní – pozvánka | Nová kuchyně VI. Úvalské jabkobraní – pozvánka | Nová kuchyně
Pokud patříte mezi milovníky jablek, pak byste tuto sobotu (6. října) neměli minout Úvalské jabkobraní, které se letos koná již pošesté. Hlavním tahákem akce je - jako obvykle - soutěž o nejlepší jablečný recept...

Kuře v medu a arabská rýže | Nová kuchyně
Máte rádi kuře nasladko? Co takhle naložené v medu a k tomu výtečnou arabskou rýži?..

Čokoládový dort s kávovým sirupem | Nová kuchyně
Taky vám od Vánoc zbyla doma nějaká ta čokoláda? A nebo máte prostě jen chuť (výjimečně, samozřejmě :)) na nějaký dobrý dezert? S dovolením bych vám doporučil zkusit tento čokoládový dort s kávovým sirupem...

Risotto con funghi – rizoto s houbami | Nová kuchyně Risotto con funghi – rizoto s houbami | Nová kuchyně
Jak název napovídá, má tento recept italský původ. Na italské rizoto se používá speciální druh rýže, který se jmenuje Arborio. Dostal jméno podle města v údolí řeky Pád. Ale konec konců nejsme tady kvůli zeměpisu, nýbrž chce se nám vařit, že?..

Nigella Lawson – Život je hostina | Nová kuchyně Nigella Lawson – Život je hostina | Nová kuchyně
Patříte mezi fanoušky současné královny nejen britské gastronomie Nigelly Lawson? Pak se už teď můžete začít těšit na listopad. To se totiž na českém knižním trhu objeví její třetí kniha “Život je hostina”!..

Studená polévka z červené řepy | Nová kuchyně Studená polévka z červené řepy | Nová kuchyně
Červená řepa obsahuje spoustu těch správných vitamínů a živin. Kromě toho se také vyznačuje tím, že předměty, které s ní přijdou do styku, hezky zbarví do červena – třeba mlsné jazýčky :) Dáte si chladivou polévku z červené řepy?..

Nejlepší recept s dýní – finále | Nová kuchyně Nejlepší recept s dýní – finále | Nová kuchyně
Finalové recepty soutěže o nejlepší recept s dýní jsou vybrány a vy teď můžete vybírat ze dvou finalistů ten, který si podle vás zaslouží vyhrát. Hlasuje se až do nedělní půlnoci! ..

Rychlokurs vaření – bleskový úspěch pro začátečníky | Nová kuchyně Rychlokurs vaření – bleskový úspěch pro začátečníky | Nová kuchyně
Žádný učený z nebe nespadl a to se týká i vaření a jiných pokusů v kuchyni. Právě pro ty, kteří se chtějí něco naučit, něco nového se dozvědět a oborem jejich zájmu je vaření, je určena kniha Rychlokurs vaření...

Sušené švestky zapečené v anglické slanině | Nová kuchyně Sušené švestky zapečené v anglické slanině | Nová kuchyně
Tuhle netradiční dobrotu jsou ochutnala jednou na návštěvě a od té doby ji čas od času udělám. Je to rychlé, jednoduché a chutné. Tak jdeme na to, co říkáte?..

Základní recept na chleba z domácí pekárny | Nová kuchyně
Před časem jsme si domů pořídili domácí pekárnu. A musím říct, že od té doby je u nás pekárna v plném provozu. Pro sousedy zatím nepečeme a ani to neplánujeme :) S radostí totiž stačíme sníst produkty z domácí pekárny sami...

Srpnová soutěž – Nejlepší recept s meruňkami | Nová kuchyně
Máte oblíbený recept s meruňkami. Pošlete jej a vyhrajte kuchařskou knihu!..

Život je hostina – Nigella Lawsonová (recenze) | Nová kuchyně
Je potřeba představovat Nigellu Lawson? Britskou kuchařskou super celebritu, které v ženském provedení nemá za kanálem La Manche konkurenci? Královnu food porna? Právě jí vychází další kuchařka "Život je hostina"...

Soutěžte o nejlepší koláč a vyhrajte Vánoce s Nigellou | Nová kuchyně Soutěžte o nejlepší koláč a vyhrajte Vánoce s Nigellou | Nová kuchyně
Také rádi pečete koláče? Přihlašte se do soutěže o nejlepší koláč?! A co by to bylo za soutěž, kdyby pro autora či autorku vítežného receptu nebyla připravena cena – protože se Vánoce blíží mílovými kroky, je jí kuchařka Vánoce s Nigellou!..

Velká vánoční soutěž o 3 knihy Vánoce s Nigellou! | Nová kuchyně Velká vánoční soutěž o 3 knihy Vánoce s Nigellou! | Nová kuchyně
Vánoce blíží, tak je nejvyšší čas si o nejlepší letošní vánoční kuchařku zasoutěžit! Konkrétně jsou v banku tři výtisky této báječné kuchařky! Chcete ji? Pak čtěte dále!..

TL