Obsah Nápověda Hlavní
OK

Linky od strýčka Linka a jeho klanu  Linky od strýčka Linka a jeho klanu  Nové +255048  Nejlepší 

Peklo na talíři: Domácí vývar Otevře se v novém okně

V tomto videu se můžete podívat, jak se má správně připravovat poctivý domácí vývar. Vývar vaříme pozvolna na mírném ohni 3,5 - 4 hodiny.

Komentuj! Linkovali: Přidat aikencz
Podobné:

Peklo na talíři: Levná piva - Pořad: Peklo na talíři, Video na Stream.cz (I
V dnešním pekelném díle Pekla na talíři se podíváme na kvalitu laciných piv. Hostem tohoto dílu je pan Aleš Dočkal, člen gastronomické sekce Asociace hotelů a restaurací a spolumajitel restaurace Pivovarský klub. Facebook Pekla na talíři najdete ZDE Více..

Peklo na talíři: Jíšky
V dnešním díle Pekla na talíři se podíváme na jíšky. Svůj názor na ně a návod na přípravu poctivé domácí jíšky a zápražky pro vás mají Roman Vaňek a Zdeněk Marcín, šéfkuchař Pražského kulinářského institutu...

Peklo na talíři: Zázračný džus
Dnešní díl bude tak trochu netradiční. Bude totiž o zázračném nápoji, který pod záminkou klinické studie nabízejí ve školkách vychytralé prodejkyně důvěřivým maminkám. Tedy až potom, co jim oznámí, že jsou na tom jejich děti zdravotně špatně...

Čokoládové figurky - Peklo na talíři Čokoládové figurky - Peklo na talíři
V dnešním díle se s dnešním hostem, paní prof. Annou Struneckou, autorkou knih Doba jedová, Doba jedová 2 a Varovné signály očkování, podíváme na čokoládové figurky a jejich náhražky...

Peklo na talíři: Rekapitulace 2012
V posledním letošním díle Pekla na talíři si shrneme, co se za tento pekelný rok událo...

Peklo na talíři: Úroveň stolování
V novém pořadu šéf Pražského kulinářského institutu Roman Vaněk pranýřuje úroveň české gastronomie a stolování. Přidá i pár praktických rad, čemu se vyhnout, na co si dát v restauracích pozor a čas od času provede rozbor některých zaručeně "zdravých" potr..

Peklo na talíři: Másla vs. margaríny
V dnešním díle Pekla na talíři se blíže podíváme na másla, margaríny, směsné tuky a pomazánková másla . Pozvání do pořadu přijala Prof. Ing. Jana DOSTÁLOVÁ, CSc. ze Společnost pro výživu a Fóra zdravé výživy...

Peklo na talíři: Spaghetti a Špagety Peklo na talíři: Spaghetti a Špagety
Dnešním dílem Pekla na talíři nás bude znovu doprovázet italský restauratér Riccardo Lucque, který si přinesl své oblíbené těstoviny a bude je porovnávat s produkty, které jsou dostupné v českých obchodech a supermarketech...

Peklo na talíři: Citronový koncentrát
V dnešním díle se zaměříme na jeden pozoruhodný citronový koncentrát. Highway To Hell!..

Peklo na talíři: Šmakulády 2013
Vrchol jarní sezóny Pekla na talíři je tady. Podle vašich tipů z Facebooku jsme nakoupili ty nejpodivnější produkty a protože Roman Vaněk je odmítl sám ochutnat, pozval si na to bandu povedených dobrovolníků...

Peklo na talíři: Další blbosti na obalech
Dnes pro vás opět máme díl inspirovaný tím, co nám posíláte na náš mail nesmysly@prakul.cz a na Facebook. První díl na toto téma najdete ZDE . Ale protože potravin s nesmysly a blbostmi na obalech je nevyčerpatelná studnice, vybrali jsme z ní pár perel i..

Peklo na talíři: Velikonoce po česko-německu Peklo na talíři: Velikonoce po česko-německu
V dnešním díle se podívejte na to, jak si Roman Vaněk a Zdeněk Marcín pěkně nakoupili na Velikonoce. Kupovali totéž ve stejných obchodech (Lidl, Penny a Kaufland), jen jeden z nich v Ústí nad Labem a druhý ve 40 km vzdáleném německém městečku Pirna...

Peklo na talíři: Proč kuchaři neumí vařit
V dnešním díle Pekla na talíři si pro vás Roman Vaněk připravil smutnou sondu do systému vzdělávání na našich gastronomických školách. Jeho host, kuchař a majitel restaurace Nad jezerem Jiří Roith, se zase svěřil se svými zážitky z kuchařské školy, kterou..

Peklo na talíři: Pitná voda v The Sims #Srandičky Peklo na talíři: Pitná voda v The Sims #Srandičky
Ptali jste se na pitnou vodu? Roman Vaněk se na našem facebooku zatím příliš neohřál, proto 1. virtuální díl na toto téma najdete ZDE. ..

Finanční peklo #Peklo
Představte si domácí rozpočet rodiny s domkem, která se postupně zadlužuje a dluží nejprve sto tisíc, pak půl milionu.....

Blondýna vaří kuřecí vývar Blondýna vaří kuřecí vývar
v další z blonďatých scének Ivy Pazderkové se dozvíte, jak je nebezpečné používat kuchařku..

Recept na kuřecí vývar (s kapáním) Recept na kuřecí vývar (s kapáním)
Na kocovinu, proti rýmě, svátečně, každodenně nebo jen tak pro radost při ošklivém podzimním až zimním počasí paní Čuba ráda dává kuřecí vývar. Takový dobrý kuřecí (a ještě lépe slepičí) vývar dokáže téměř zázraky. Recept Paní Čuby zde...

Kuskus s cuketou a šunkou | Slepičí vývar
Recept pro naše nejmenší od ukončeného 12. měsíce - kuskus, cuketa a šunka...

Hruškovo-jablečná přesnídávka | Slepičí vývar
Hruškovo-jablečná přesnídávka pro nejmneší děti od ukončeného 4. měsíce...

Kuřecí maso zapečené s cuketkou | Slepičí vývar
Jednoduchý a svěží recept na kuřecí maso s cuketou. ..

Recepty na polévky - uvařte si vývar i zahuštěnou polévku
Polévka je základem každého vydatného oběda, a proto by určitě neměla chybět na vašem stole. Polévky dělíme podle způsobu přípravy na čisté vývary a polévky zahuštěné...

Kuskus s dýní a telecím masem | Slepičí vývar
Recept pro děti od ukončeného 8. měsíce věku. Kuskus s dýní a telecím masem...

Slepačí vývar a jeho priaznivé účinky - tekutý penicilín Slepačí vývar a jeho priaznivé účinky - tekutý penicilín
Slepačí vývar je veľmi chutný, zdravý a výživný. Nakopne vás po prebdenej noci a tiež vám pomôže doplniť dôležité minerály, vitamíny. ..

Muffiny bez tuku, zdravé mlsání pro každého. | Slepičí vývar Muffiny bez tuku, zdravé mlsání pro každého. | Slepičí vývar
Tip na zdravé mlsání bez výčitek - než přijde Ježíšek a čas nezřízeného debužírování :-)..

Klony na talíři Klony na talíři
Maso a mléko pocházející z klonů lze bez obav konzumovat. Koncem prosince to oznámil americký Úřad pro potraviny a léčiva (FDA). Bariéry, které výrobkům z klonovaných prasat, dobytka či koz dosud bránily v cestě do supermarketů a restaurací, by měly brzy..

Lady Gaga na talíři Lady Gaga na talíři
Sama Lady Gaga přiznává, že její fanoušci jsou vesměs vyvrženci, o které nikdo nestojí, nikdo je nemá rád, kteří jsou vždy na okraji...

Máme rádi hmyz...na talíři!  Máme rádi hmyz...na talíři!
Máte už dost vepřového, kuřecího nebo zeleninky? Zkuste jíst broučky a červíky! ..

Pravá Itálie u vás doma - ale na talíři
Chcete doma zažít pravou Itálii? Ne, není třeba se začít hádat. Stačí využít rozvoz pizzy z pizzerie Motol. Jedinečné pizze připravované dle tradičních italských receptůr prostě neodoláte...

Polobrita jako na talíři – EXKLUZIVNÍ ROZHOVOR Polobrita jako na talíři – EXKLUZIVNÍ ROZHOVOR
Někomu se roztrhnul pytel s rozhovorama a tady v redakci jsme si odhlasovali, že to tak nenecháme. Naše výdělky se smrskly na občasnou včerejší koblihu, co je dávají ve slevě v sámošce pro králíci, což nám už dávno nemůže zajistit ten blahobyt, co tu s ná..

TL