Obsah Nápověda Hlavní
OK

Linky od strýčka Linka a jeho klanu  Linky od strýčka Linka a jeho klanu  Nové +255062  Nejlepší 

Klony na talíři Obrázek

Klony na talíři Otevře se v novém okně

Maso a mléko pocházející z klonů lze bez obav konzumovat. Koncem prosince to oznámil americký Úřad pro potraviny a léčiva (FDA). Bariéry, které výrobkům z klonovaných prasat, dobytka či koz dosud bránily v cestě do supermarketů a restaurací, by měly brzy

Komentuj! Linkovali: Přidat KyberŠmok, Přidat kozzlik, Přidat balcar, Přidat desdemona
Podobné:

Peklo na talíři: Levná piva - Pořad: Peklo na talíři, Video na Stream.cz (I
V dnešním pekelném díle Pekla na talíři se podíváme na kvalitu laciných piv. Hostem tohoto dílu je pan Aleš Dočkal, člen gastronomické sekce Asociace hotelů a restaurací a spolumajitel restaurace Pivovarský klub. Facebook Pekla na talíři najdete ZDE Více..

Šťavnatý blog » Ubuntu a jeho klony Šťavnatý blog » Ubuntu a jeho klony
Ubuntu patří neoblíbenější linuxové distribuce. Ale víte že jsou i všelijaké klony?..

Klony utoci, aneb zacnete uz sakra delat sve projekty ! A nedrzte prazdne d
Povzdech nad klony, ktere porad nekdo Tvori... UZ DOST !..

Peklo na talíři: Jíšky
V dnešním díle Pekla na talíři se podíváme na jíšky. Svůj názor na ně a návod na přípravu poctivé domácí jíšky a zápražky pro vás mají Roman Vaňek a Zdeněk Marcín, šéfkuchař Pražského kulinářského institutu...

Lady Gaga na talíři Lady Gaga na talíři
Sama Lady Gaga přiznává, že její fanoušci jsou vesměs vyvrženci, o které nikdo nestojí, nikdo je nemá rád, kteří jsou vždy na okraji...

Čokoládové figurky - Peklo na talíři Čokoládové figurky - Peklo na talíři
V dnešním díle se s dnešním hostem, paní prof. Annou Struneckou, autorkou knih Doba jedová, Doba jedová 2 a Varovné signály očkování, podíváme na čokoládové figurky a jejich náhražky...

Peklo na talíři: Domácí vývar
V tomto videu se můžete podívat, jak se má správně připravovat poctivý domácí vývar. Vývar vaříme pozvolna na mírném ohni 3,5 - 4 hodiny...

Peklo na talíři: Zázračný džus
Dnešní díl bude tak trochu netradiční. Bude totiž o zázračném nápoji, který pod záminkou klinické studie nabízejí ve školkách vychytralé prodejkyně důvěřivým maminkám. Tedy až potom, co jim oznámí, že jsou na tom jejich děti zdravotně špatně...

Máme rádi hmyz...na talíři!  Máme rádi hmyz...na talíři!
Máte už dost vepřového, kuřecího nebo zeleninky? Zkuste jíst broučky a červíky! ..

Peklo na talíři: Šmakulády 2013
Vrchol jarní sezóny Pekla na talíři je tady. Podle vašich tipů z Facebooku jsme nakoupili ty nejpodivnější produkty a protože Roman Vaněk je odmítl sám ochutnat, pozval si na to bandu povedených dobrovolníků...

Pravá Itálie u vás doma - ale na talíři
Chcete doma zažít pravou Itálii? Ne, není třeba se začít hádat. Stačí využít rozvoz pizzy z pizzerie Motol. Jedinečné pizze připravované dle tradičních italských receptůr prostě neodoláte...

Peklo na talíři: Citronový koncentrát
V dnešním díle se zaměříme na jeden pozoruhodný citronový koncentrát. Highway To Hell!..

Peklo na talíři: Másla vs. margaríny
V dnešním díle Pekla na talíři se blíže podíváme na másla, margaríny, směsné tuky a pomazánková másla . Pozvání do pořadu přijala Prof. Ing. Jana DOSTÁLOVÁ, CSc. ze Společnost pro výživu a Fóra zdravé výživy...

Peklo na talíři: Spaghetti a Špagety Peklo na talíři: Spaghetti a Špagety
Dnešním dílem Pekla na talíři nás bude znovu doprovázet italský restauratér Riccardo Lucque, který si přinesl své oblíbené těstoviny a bude je porovnávat s produkty, které jsou dostupné v českých obchodech a supermarketech...

Peklo na talíři: Rekapitulace 2012
V posledním letošním díle Pekla na talíři si shrneme, co se za tento pekelný rok událo...

Peklo na talíři: Úroveň stolování
V novém pořadu šéf Pražského kulinářského institutu Roman Vaněk pranýřuje úroveň české gastronomie a stolování. Přidá i pár praktických rad, čemu se vyhnout, na co si dát v restauracích pozor a čas od času provede rozbor některých zaručeně "zdravých" potr..

Polobrita jako na talíři – EXKLUZIVNÍ ROZHOVOR Polobrita jako na talíři – EXKLUZIVNÍ ROZHOVOR
Někomu se roztrhnul pytel s rozhovorama a tady v redakci jsme si odhlasovali, že to tak nenecháme. Naše výdělky se smrskly na občasnou včerejší koblihu, co je dávají ve slevě v sámošce pro králíci, což nám už dávno nemůže zajistit ten blahobyt, co tu s ná..

JAK TO BYLO DOOPRAVDY S LÉTAJÍCÍ TALÍŘI? #Gamesy JAK TO BYLO DOOPRAVDY S LÉTAJÍCÍ TALÍŘI? #Gamesy
Flashová hra vám ukáže, jaký byl důvod toho, že začala na Zem létat létající talíře mimozemšťanů, a také to, co se dělo v zakázané oblasti 51 v USA. Hra začíná tak v jedné rodině mimozemšťanů, kterým zbývá v peněžence posledních pár drobných.....

Peklo na talíři: Velikonoce po česko-německu Peklo na talíři: Velikonoce po česko-německu
V dnešním díle se podívejte na to, jak si Roman Vaněk a Zdeněk Marcín pěkně nakoupili na Velikonoce. Kupovali totéž ve stejných obchodech (Lidl, Penny a Kaufland), jen jeden z nich v Ústí nad Labem a druhý ve 40 km vzdáleném německém městečku Pirna...

Peklo na talíři: Další blbosti na obalech
Dnes pro vás opět máme díl inspirovaný tím, co nám posíláte na náš mail nesmysly@prakul.cz a na Facebook. První díl na toto téma najdete ZDE . Ale protože potravin s nesmysly a blbostmi na obalech je nevyčerpatelná studnice, vybrali jsme z ní pár perel i..

Peklo na talíři: Pitná voda v The Sims #Srandičky Peklo na talíři: Pitná voda v The Sims #Srandičky
Ptali jste se na pitnou vodu? Roman Vaněk se na našem facebooku zatím příliš neohřál, proto 1. virtuální díl na toto téma najdete ZDE. ..

Peklo na talíři: Proč kuchaři neumí vařit
V dnešním díle Pekla na talíři si pro vás Roman Vaněk připravil smutnou sondu do systému vzdělávání na našich gastronomických školách. Jeho host, kuchař a majitel restaurace Nad jezerem Jiří Roith, se zase svěřil se svými zážitky z kuchařské školy, kterou..

Podzimní superpotraviny, které nesmí chybět na talíři #Hubnutí Podzimní superpotraviny, které nesmí chybět na talíři #Hubnutí
S příchodem chladnějších dní a nocí se zužuje výběr sezónního ovoce a zeleniny, kterou bychom mohli použít při přípravě jídel. I na podzim je jednoduché vybrat si jídlo, které ohřeje nejen žaludek, ale i estetickou část mysli.....

TL